Companii

Un operator de servicii call center a închiriat 1.000 mp în birourile Avrig 3-5 de lângă Obor

Sursa foto: Shutterstock

Sursa foto: Shutterstock

Autor: Cristi Moga

08.03.2013, 09:00 499

Operatorul local de servicii call center Global Remote Services, care la sfârşitul anului 2011 avea peste 200 de angajaţi, a închiriat un spaţiu de birouri de 1.000 de metri pătraţi în clădirea Avrig 3-5, aflată în portofoliul companiei de investiţii Danube Property. Tranzacţia a fost intermediată de firma de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle.

Danube cumpărase această clădire de la compania Avrig 35 într-o perioadă în care Petrom era principalul chiriaş al imobilului. Ulterior, Petrom şi-a strâns operaţiunile în proiectul Petrom City, iar clădirea situată în apropierea Pieţei Obor a rămas aproape goală. Între timp, proprietarii au investit în renovarea clădirii, în care mai au disponibile spaţii de circa 8.000 mp. Suprafaţa clădirii este de circa 12.000 mp.

"În ultimele luni am finalizat lucrările de modernizare a clădirii, incluzând renovarea totală a zonei recepţiei şi crearea unui showroom la ultimul etaj, care le conferă potenţialilor chiriaşi posibilitatea de a-şi imagina cum poate arăta sediul lor în clădirea noastră", afirmă Roger Calvo, director de investiţii pentru Danube Property Advisers, compania responsabilă de exploatarea clădirii. Danube Property mai deţine trei clădiri în Bucureşti, una în zona Piaţa Victoriei, iar celelalte în nordul oraşului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO