Companii

Un nou administrator speră să ducă mallul Liberty Center din Rahova la un grad de ocupare de 80%

Liberty Center din Rahova

Liberty Center din Rahova

Autor: Bogdan Alecu

12.01.2017, 00:03 797

Inaugurat în 2008 în urma unei investiţii de 70 de milioane de euro, Liberty Center a ajuns, treptat, de la un grad de ocupare de 100% la mai puţin de 70% în prezent.

„În momentul de faţă suntem în discuţii cu chiriaşi-ancoră pe zona de copii, fashion şi food pentru a asigura un mix de branduri internaţionale, cu businessuri sustenabile, dar adaptat în acelaşi timp proximităţii. Ne dorim atingerea unui grad de ocupare de peste 80% pe parcursul anului 2017, astfel, treptat, să obţinem o îmbunătăţire a experienţei clientului prin diversitatea din cadrul Liberty Center”, a spus Mariana Stamate, şeful departa­mentului de Property Management al JLL România.

Compania de con­sultanţă imo­biliară JLL a fost desem­nată la finalul anului trecut să se ocupe de serviciile de property şi asset management ale centrului comercial din Şoseaua Pro­gresului.

Responsa­bilităţile JLL includ revitalizarea acti­vităţii mallului prin crearea unui mix optim de chiriaşi şi imple­mentarea unor acţiuni susţinute de promovare.

Centrul comercial are o suprafaţă de 25.700 metri pătraţi şi a fost deschis în noiembrie 2008, la începutul crizei economice.

Acesta este amplasat la intersecţia dintre Şos. Progresului şi Calea Ra­hovei, pe locul unde anterior era un schelet abandonat al unui fost „circ al foamei”. Acum, Liberty Center este foarte aproape de Vulcan Value Center, centru comercial deschis în 2014 de NEPI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO