Companii

Un francez de 47 de ani preia conducerea uzinei Dacia de la Mioveni

Înainte de a prelua conducerea uzinei Dacia de la Mioveni, Christophe Dridi (47 de ani) a fost director de producţie la uzina din Tanger (Maroc)

Înainte de a prelua conducerea uzinei Dacia de la Mioveni, Christophe Dridi (47 de ani) a fost director de producţie la uzina din Tanger (Maroc)

Autor: Adelina Mihai

03.10.2016, 00:06 1292

Christophe Dridi, 47 de ani, un exe­cutiv francez cu o experienţă de 23 de ani în cadrul Renault şi Nissan, a preluat de la 1 octombrie conducerea uzinei Dacia de la Mioveni, unde va fi res­ponsabil de activitatea de producţie a mo­delelor din gama Dacia. El l-a înlo­cuit pe Cornel Olendraru, care va prelua pos­tul de director industrial pentru re­giunea Eurasia, responsabil de acti­vitatea industrială şi logistică grupului Renault în România, Turcia şi Rusia.

Christophe Dridi este absolvent al Ecole Supérieures des Sciences et Technologies de l’Ingénieur din Nancy, Franţa şi a absolvit un program de MBA la INSEAD, una dintre cele mai bune şcoli de afaceri din lume. El şi-a înce­put cariera la Renault, în 1993, ca in­giner, iar din 1996 a fost manager pe zona de fiabilitate şi statistică. În 2001, a preluat un rol în cadrul Alianţei Renault - Nissan, în Japonia, ca manager de cali­tate la Nissan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO