Companii

Un constructor cu 100 de poiecte într-un an: 2016 ar trebui să fie cel mai bun an în construcţii din 2009 încoace

Un constructor cu 100 de poiecte într-un an: 2016 ar...

Autor: Laurentiu Cotu

27.10.2016, 00:05 1241

Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, judeţul Cluj, parte a grupului francez Consolis, a obţinut în primele nouă luni o cifră de afaceri de peste 13 mil. euro, mai mult cu 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, susţinută în principal de proiectele de construcţii greenfield câştigate de companie.

ASA CONS mizează în acest an pe afaceri totale de 15,7 mil. euro, în creş­tere cu 20% faţă de anul trecut. Gru­pul francez Consolis a finalizat în ur­mă cu doi ani operaţiunile de inte­gra­re a companiei ungare ASA Epi­toipari KFT în cadrul ASA CONS România, activitatea companiei ma­ghia­re fiind coordonată în prezent în totalitate de managementul local.

„Activitatea noastră din primele nouă luni a fost influenţată în prin­cipal de proiectele mari de construcţii green­field, pe care le-am semnat cu clienţii noştri tradiţionali, însemnând magazine de tip Do It Yourself, fabrici de mobilă sau componente auto, dar şi unităţi de tip cash&carry. Teoretic, putem produce într-un an 50.000 de metri cubi de elemente prefabricate, volum care este echivalentul unei suprafeţe de 500.000 de metri pătraţi de construcţie, cu amprenta desfă­şu­rată“, a declarat pentru ZF Transil­vania Bogdan Bulgaria, general manager la ASA CONS România şi ASA Epitoipari Hungary.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO