Companii

Un acţionar al distribuitorului ADM Farm preia conducerea executivă

Autor: Ana Maria Petcana

19.06.2013, 09:00 436

Unul dintre acţionarii distribuitorului şi retailerului farmaceutic ADM Farm, Elena Pop a preluat de la 1 aprilie funcţia de director executiv al grupului, care îşi propune pentru acest an o creştere a cifrei de afaceri în ritmul pieţei pentru a atinge obiectivul propus, de 220 milioane euro.

„Conform Cegedim, compania se situează după primele cinci luni din 2013 pe locul 6 şi îşi continuă traseul ascendent în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă din vara anului trecut, din cauza dispariţiei premature a unuia dintre fondatori, Dragoş Pop. După 10 luni de la tragicul eveniment, şocul a fost absorbit, iar ADM Farm îşi propune să crească în continuare în ritmul pieţei pentru a atinge targetul de 220 milioane euro previzionat pentru anul curent. (...) Din luna aprilie a acestui an, Elena Pop şi-a asumat şi rolul de CEO al grupului de firme ADM Farm (…)“, spune distribuitorul farmaceutic. 

ADM Farm a fost înfiinţat în vara anului 1998, ca o asociere între prieteni, ajungând de la afaceri de un milion de euro la 210 milioane euro la sfârşitul anului 2012. ADM Farm este deţinută prin firma Enterprise Contexpert de Mihai Alin Iosep (49,02%), Andreea Alexandra Pop (38,24%) şi Elena Pop (12,74%), conform datelor de la Registrul Comerţului.


Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 19.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO