Companii

Ultimul interviu înainte de a preda ştafeta. Adrian Pascu lasă Danone România cu afaceri şi profitabilitate în creştere: „Rezultatele au fost peste aşteptări“

Ultimul interviu înainte de a preda ştafeta. Adrian...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

06.03.2017, 17:53 219

► Managerul este primul român care a stat la cârma filialei locale a gigantului francez Danone, fiind responsabil şi de operaţiunile producătorului din alte opt ţări din regiune.

Adrian Pascu, românul care a condus din poziţia de director general operaţiunile Danone din România, Bulgaria şi ţările adriatice, a fost pro­movat în funcţia de vicepreşedinte comercial al diviziei lactate a Danone Rusia, un business de 1,3 miliarde de euro. Businessul din Rusia este de câteva ori mai mare decât cel pe care românul îl coordona în cele nouă ţări.

Astfel, el revine în Rusia, unde anterior venirii în România a ocupat funcţia de director de vânzări pentru divizia Moscova.

Săptămâna trecută, în ultimul interviu acordat înainte de a pleca la Moscova, Adrian Pascu a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în cei aproape doi ani de mandat, despre evoluţia businessului, dar şi despre noua funcţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO