Companii

Turiştii români încep să-şi planifice vacanţele pentru sezonul de vară: hotelurile all inclusive din Bulgaria sunt cele mai căutate

Turiştii români încep să-şi planifice vacanţele...

Autor: Miruna Diaconu

04.01.2022, 11:00 194

♦ În prezent, pe litoralul românesc există 40 de hoteluri cu servicii de tip all inclusive, segment care a cunoscut o creştere în ultimii ani.

Turiştii români încep să-şi pla­ni­fice vacanţele pentru sezonul de vară, astfel că revine tendinţa rezervărilor de tip early booking, conform unui comunicat al agenţiei de turism IRI Travel. Cele mai solicitate oferte sunt ale hotelurilor all inclusive de pe litoralul bulgăresc. Avantajele rezer­vă­rilor early-booking sunt repre­zentate de faptul că turiştii pot achizi­ţio­na pachete de vacanţă la preţuri mai mici faţă de costurile pe care le-ar plăti în sezon.

„Turiştii se interesează deja de ofertele early booking şi au început să rezerve. Observ un optimism des­tul de ridicat, cel puţin pentru sezonul estival 2022, faţă de cele două lito­raluri dragi nouă: atât cel românesc, cât şi cel bulgăresc. Avem un litoral al Mării Negre împărţit între două ţări. Dacă reunim ambele părţi, această rivieră reprezintă destinaţia de bază a românilor, ca număr de turişti. Există preţuri pentru toate buzunarele. Dacă Bulgaria stă excelent la capito­lul hotelurilor în regim all inclusive, mă bucură că şi pe litoralul românesc sunt, la ora actuală, aproa­pe 40 de hoteluri cu astfel de servicii. Pe ambele litoraluri am constatat că au fost făcute investiţii noi, în mo­der­ni­zări sau în hoteluri noi. Cu sigu­ranţă că 2022 ne va oferi surprize şi mai plăcute la Marea Neagră“, declară Lucian Bădîrcea, CEO al IRI Travel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO