Companii

Turcii de la ETI transformă un depozit din Craiova în spaţiu de producţie. Fabrica de dulciuri ETI de la Craiova a primit o infuzie de 25 mil. euro

Turcii de la ETI transformă un depozit din Craiova în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

05.01.2023, 12:30 371

ETI European Food Industries, parte a grupului turc ETI, a primit în luna noiembrie o infuzie de capital de peste 118 milioane de lei (circa 25 mil. euro), conform datelor de la Registrul Comerţului.

Fabrica ETI a început producţia în 2016, după investiţii de peste 50 de milioane de euro. România este prima investiţie a grupului în afara Turciei şi cea mai mare investiţie făcută de la zero în ultimul deceniu în sectorul dulciurilor.

Totodată, ETI European Food Industries a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Dolj un proiect privind schimbarea de destinaţie a unui corp din clădire de depozitare în clădire de producţie şi depozitare, potrivit site-ului instituţiei. În proiect sunt enumerate câteva schimbări prin care va trece o parte din unitatea de producţie de lângă Craiova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO