Companii

Trei zile în Poiană cât o săptămână în Dubai: preţurile pentru trei nopţi de cazare în Poiana Braşov de Revelion ajung şi la 12.000 lei. Un sejur de şapte zile cu plecare pe 30 decembrie în Dubai costă circa 1.600 de euro de persoană, cu cazare la un hotel de patru stele

Trei zile în Poiană cât o săptămână în Dubai:...

Autor: Miruna Diaconu

03.12.2021, 00:05 3734

Tarifele pentru un sejur de trei zile în Poiana Braşov de Revelion ajung chiar şi la 12.000 lei în perioada 30 decembrie – 2 ianuarie, con­form site-ului de rezervări booking.com. Cu o astfel de sumă, un turist îşi poate petrece un sejur de şapte zile în Dubai cu o cazare la hotel de patru stele în aceeaşi perioadă.

Turiştii care aleg să meargă în Poiana Braşov pot ajunge să scoată din buzunare chiar şi 12.000 lei, acesta fiind preţul pentru trei nopţi de cazare într-o cameră dublă de­luxe, cu două pa­turi king-size şi bal­con, dar şi mic de­jun, la hotelul de pa­tru stele Aurelius Împăratul Romanilor.

De men­ţionat este faptul că preţul este va­labil atât pentru o per­soană, cât şi pen­tru patru persoane, costul reprezintă de fapt preţul camerei pe noapte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO