Companii

Trei antreprenori fac 11 milioane de lei din vânzarea echipamentelor sportive Salomon

Salomon este unul dintre cele mai cunoscute branduri de echipamente sportive din lume

Salomon este unul dintre cele mai cunoscute branduri de echipamente sportive din lume

Autor: Cristina Roşca

01.02.2017, 00:04 740
Antreprenorii Alexandru Dragoş Cârnici (46 de ani), Cristian George Istrate (43 de ani) şi Ionuţ Gelu Kelmer (42 de ani) fac afaceri de 11 milioane de lei cu o reţea de şase magazine de echipamente sportive Salomon şi din distribuţia brandului către mai multe magazine online. Cele şase magazine monobrand sunt deschise în Bucureşti şi Braşov, potrivit datelor de pe site-ul propriu.

Compania Master Sport care operează atât distribuţia, cât şi reţeaua de magazine este controlată în mod egal de cei trei oameni de afaceri, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Pe distribuţie, compania are peste 20 de companii partenere, printre care biciclop.ro sau ascent.ro, potrivit datelor publice. Magazinele online partenere sunt de regulă specializate în vânzarea de echipamente sportive, potrivit datelor ZF.

Mai mult, compania Master Sport are propriul său magazin online, pe salomon.ro unde sunt disponibile atât produse de îmbrăcăminte şi încălţăminte, cât şi echipamente precum schiuri sau plăci de snowboard.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO