Companii

O nouă tranzacţie: ROCA Investments, divizia de private equity parte a Impetum Group, a cumpărat 24% din producătorul de cosmetice hoteliere CAHM Europe, deţinut de Severin Andrei. „Avem potenţialul de a deveni unul dintre cei mai importanţi producători de profil din estul Europei“

O nouă tranzacţie: ROCA Investments, divizia de private...

Autor: Cristina Bellu

06.01.2021, 00:04 180

ROCA Investments, divizia de private equity parte a Impetum Group, a achiziţionat un pachet de 24% din acţiunile producătorului şi distribuitorului local de cosmetică hotelieră, produse pentru retail şi dezinfectanţi de uz personal, industrial şi medical CAHM Europe, business fondat în urmă cu 11 ani de Severin Andrei.

Prin intrarea în acţionariat, divizia urmează să susţină dezvol­tarea companiei pentru a deveni un producător cu un impact crescut la nivel naţional şi european.

„Planul nostru structurat de investiţii prevede investiţia într-o fabrică de producţie în judetul Prahova ce urmează a fi func­ţională în 2021, care va mări capacitatea de producţie de 4 ori şi va diversifica gama de pro­duse pe piaţa de retail, atât pe plan local cât şi european. Astfel, com­pania are potenţialul de a deveni unul dintre cei mai impor­tanţi pro­du­cători de profil din Estul Euro­pei“,  spune  Alexandru Savin, in­vest­ment manager, ROCA Investments.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO