Companii

Tranzacţie pe piaţa serviciilor medicale private. Memorial Healthcare, una din cele mai cunoscute reţele din Turcia, intră pe piaţa locală prin achiziţia spitalului de oncologie Monza din cadrul Enayati Medical City

Luca Militello, CEO-ul grupului Monza în România

Luca Militello, CEO-ul grupului Monza în România

Autor: Mirabela Tiron

05.12.2022, 17:00 189

♦ Grupul Memorial Healthcare deţine 11 spitale în Turcia, în care lucrează 1.200 de medici, şi este cunoscut în special pentru tratamentele oncologice şi transplant ♦ Anual, Memorial are 3 milioane de pacienţi, printre care şi pacienţi români care merg  în Turcia.

Italienii de la Monza au vândut spitalul de oncologie din cadrul Enayati Medical City turcilor de la Memorial Healthcare, care deţin 11 spitale în  Turcia şi care intră prin această tranzacţie pe piaţa locală. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

„La un an de zile de la deschiderea spitalului de oncologie Monza, după ce am tratat peste 40.000 pacienţi şi am avut  o medie de peste 70 intervenţii chirurgicale săptă­mânal, am simţit nevoia de a accepta pro­punerea Memorial Healthcare de par­teneriat strategic pentru a îmbunătăţi acti­vitatea spitalului oncologic, ridicând nivelul de expertiză“, a declarat Luca Militello, CEO-ul grupului Monza în România. Italienii deţineau 80% din spitalul de oncologie din cadrul Enayati Medical City, în timp ce Wargha Enayati, fondatorului oraşului medical Enayati Medical, deţinea 20% din spitalul de oncologie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO