Companii

Trafic aerian îngreunat de ceaţă: Un avion Wizz Air de la Barcelona a aterizat pe aeroportul din Otopeni

Autor: Mirabela Tiron

15.02.2012, 13:30 187

Traficul aerian se desfăşoară în condiţii de vizibilitate redusă, având în vedere ceaţa densă care persistă în zona celor două aeroporturi, la ora 09.00, un număr de patru zboruri - unul internaţional şi patru interne - înregistrează întârzieri la aterizare pe Aeroportul Henri Coandă.

"Cursa Wizz Air de la Barcelona care avea aterizarea programată pe aeroportul din Băneasa a fost redirecţionată pe aeroportul din Otopeni, de unde urmează să decoleze către Napoli", au transmis oficialii Companiei Naţionale de Aeroporturi Bucureşti.

Din cauza condiţiilor meteo din Germania, cursa Tarom Otopeni-Munchen şi retur a fost anulată.

"Aeroportul Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Băneasa - Aurel Vlaicu sunt dotate cu echipamente ce permit operarea în condiţii de vizibilitate redusă. Pe ambele aeroporturi sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene".

Un avion al Tarom care venea de la Cairo şi trebuia să aterizeze pe aeroportul Otopeni la ora 6.30 dimineaţa, s-a oprit pe aeroportul din Sibiu din cauza ceţii.

Abia la 11.30 a ajuns pe aeroportul din Otopeni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO