Constructii & Imobiliare

Topul celor mai mari tranzacţii semnate în piaţa de birouri din Bucureşti de la începutul anului

Topul celor mai mari tranzacţii semnate în piaţa de...

Autor: Cristi Moga

09.11.2014, 02:16 378

Cererea în creştere din piaţa de birouri a Capitalei a dus la o scădere a ratei de neocupare de la 15% la 14%. Cele mai mari clădiri care vor fi livrate până la sfârşitul anului sunt deja închiriate, astfel că tendinţa de scădere a ratei de neocupare se va menţine pe termen scurt.

Companiile Renault Techno­logie Roumanie (RTR), Vodafone şi Orange au închiriat cele mai mari spaţii de birouri din Bucureşti de la începutul acestui an, într-o piaţă în care dezvoltatorii continuă să livreze clădiri noi, iar rata de neocupare a început să scadă.

RTR a decis să semneze pentru pre­lungirea contractului de închiriere a unui spaţiu de 20.000 de metri pătraţi în clădirea North Gate din Pipera, Vodafone îşi va con­so­lida operaţiunile din Bucureşti într-un spaţiu de 16.000 de metri pătraţi din turnul Bu­charest One aflat în construcţie lângă mallul Promenada, în timp ce Orange a început deja să îşi mute sediul secundar într-un spaţiu de 14.000 de metri pătraţi din clădirea Green Court finalizată recent de grupul suedez Skanska.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO