Companii

Tarom a extins parteneriatele în code-share în cadrul alianţei Sky Team

Autor: Mirabela Tiron

31.01.2012, 12:54 197

Compania aeriană de stat Tarom a extins o serie de parteneriate code-share şi proiecte curente în cadrul alianţei SkyTeam, pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite pasagerilor Premium - Business Class şi Elite Plus, potrivit oficialilor companiei.

Anul trecut, compania a extins parteneriate cu noile companii membre în cadrul alianţei Sky Team din Asia - China Eastern, respectiv China Airlines, făcând posibilă acumularea şi utilizarea de mile pe cursele proprii, pentru membrii frequent flyer aparţinând acestor companii. De asemenea, compania a extins parteneriatul code-share cu Air France, putând oferi bilete de avion pentru numeroase destinaţii interne din Franţa, dar şi pentru destinaţii transoceanice precum New York, Washington sau Detroit. În baza altor parteneriate cu Iberia, Aegean Airlines şi Olympic Air, Taroma adăugat pe harta sa 11 destinaţii în Spania şi 17 destinaţii în Grecia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO