Companii

Supermarketurile La Fourmi si-au schimbat seful

26.04.2006, 00:00 32

Hans Vogels, olandezul care a condus in ultimii ani procesul de restructurare si repozitionare a retailerului La Fourmi, nu mai este director general al companiei. Vogels era singurul din conducerea superioara a companiei care nu a fost schimbat odata cu vanzarea in toamna anului trecut a pachetului majoritar de actiuni al companiei catre un fond de investitii administrat de Global Finance.

"Din februarie mi-am dat demisia din pozitia de director general al La Fourmi", a declarat pentru ZF Hans Vogels. El nu a dorit sa faca alte comentarii. Olandezul Vogels fusese recrutat in anul 2004 de investitorii libanezi care au fondat La Fourmi pentru a reorganiza compania, avand in vedere ca lucrase zece ani in retail in Polonia. Noul director este din luna februarie, potrivit ultimelor informatii disponibile, Alexandros Tzitzilonis. Oficialii La Fourmi nu au dorit sa faca nici un comentariu.

La Fourmi este prima retea de supermarketuri dezvoltata pe piata Capitalei, fiind dezvoltata de investitori libanezi. Anul trecut un pachet de 80% din actiuni a fost vandut catre un fond de investitii administrat de compania elena Global Finance. Strategia dupa achizitie viza atingerea unui numar de 25 de magazine pana in anul 2007, adica mai mult decat dublu fata de numarul actual.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO