Companii

Staţiunile Predeal, Câvnic şi Rânca au instalat sisteme de management al parcărilor, prin care turiştii ştiu câte locuri de parcare sunt libere, inclusiv în zona pârtiilor

Staţiunile Predeal, Câvnic şi Rânca au instalat...

Autor: Roxana Rosu

07.12.2020, 14:28 263

Staţiunile Predeal, Câvnic şi Rânca au instalat în sisteme de management al parcărilor, prin care turiştii ştiu câte locuri de parcare sunt disponibile, inclusiv în zona pârtiilor, şi au la dispoziţie o casă automată de plată.

Echipamentele au fost montate de compania Kadra, sistemul Parkomatic urmând să fluidizeze accesul în locurile special amenajate pentru staţionare, să faciliteze plata şi să semnalizeze locurile de parcare disponibile.

„Investiţia în managementul parcărilor constă în achiziţia de către beneficiar a unui sistem automat de parcare ce are ca scop creşterea încasărilor, dar, în acelaşi timp, sporeşte confortul turistilor care vor merge de acum înainte în staţiunile Cavnic, Rânca şi Predeal. Cele trei sisteme instalate de noi în aceste puncte de interes turistic diferă unul faţă de celălalt, ceea ce este absolut normal, pentru că astfel de soluţii se customizează în funcţie de nevoile clientului”, spune Radu Opriş, co-fondator & Business Development Manager KADRA.

Parcarea din Predeal (1.000 de locuri) însumează patru loturi de parcare, fiecare cu terminale de intrare şi de ieşire, detectoare auto, bariere rapide, casă automată de plată şi indicatoare pentru locuri libere. Turiştii pot afla astfel, încă de la sosire, câte locuri de parcare sunt disponibile în zona pârtiilor de schi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO