Companii

Spitalul Sf. Constantin din Braşov a bugetat 1 mil. lei pentru investiţii în 2023 în echipamente medicale

Spitalul Sf. Constantin din Braşov a bugetat 1 mil. lei...

Autor: Georgiana Mihalache

17.07.2023, 17:15 87

Două echipamente – un ecograf pentru secţia de cardiologie şi un laser pentru cea de urologi –, completează aparatura Spitalului Sf. Constantin, investiţia fiind de 150.000 euro până acum.

Spitalul Sf. Constantin din Braşov, unul dintre cei mai mari zece jucători din piaţa privată a sănătăţii, a cumpărat în 2023 două echipamente medicale pentru departamentele de cardiologie şi urologie în valoare totală de 150.000 de euro. Planul reprezentanţilor unităţii medicale este să atragă tot mai mulţi pacienţi, mai ales prin servicii decontate.

„(O provocare este – n.red.) accesarea de fonduri de la Casa de Asigurări de Sănătate şi Programele Naţionale de Sănătate în concordanţă cu numărul de pacienţi existent. Cu ajutorul acestor fonduri reuşim să creştem accesibilitatea pacienţilor la servicii şi medici de calitate“, au transmis reprezentanţii Spitalului Sf. Constantin pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO