Companii

Spitalul Monza: „Primul trimestru al acestui an a fost peste nivelul preconizat, am avut creştere de 58%”

Carmen Drăgan, preşedintele Spitalului Monza din Capitală: Până la final de an deschidem clinici în provincie

Carmen Drăgan, preşedintele Spitalului Monza din Capitală: Până la final de an deschidem clinici în provincie

Autor: Mirabela Tiron

01.05.2017, 00:06 489
Spitalul privat Monza din Capitală, controlat de italienii de la Policlinico di Monza, cel mai mare spital privat din ţară pe chirurgie cardiovasculară şi cardiologie intervenţională, şi-a crescut afacerile cu 58% în primul trimestru din acest an faţă de perioada similară a anului trecut.
 
„Primul trimestru al acestui an a fost peste nivelul preconizat, înregistrând o creştere cu 58% a afacerilor faţă de pe­rioada similară a anului trecut. În prima parte a anului am realizat 2.000 de ope­raţii, iar cea mai spectaculoasă creş­tere a fost înregistrată la cardiologia inter­ven­ţională, datorita parteneriatului stabilit cu Centrele de Excelenţă ARES. În urma acestuia, numărul pacienţilor ope­raţi prin intervenţii minim-invazive s-a triplat. Aşteptăm, de asemenea, o creş­tere şi în a doua parte a anului, ba­zân­du-ne pe investiţiile recente”, a decla­rat pentru ZF Carmen Drăgan, pre­şe­dintele Spitalului Monza din Ca­pitală.
 
Spitalul Monza finalizat anul trecut cu afaceri de 74,3 milioane de lei, iar pentru anul acesta conducerea bugetase o creştere de minimum 15%, potrivit ultimelor declaraţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO