Companii

Sorin Preda, Global Vision: Producţia este cea care menţine ridicat nivelul de cerere în sectorul logistic şi industrial. Global Vision şi Globalworth au investit 12 milioane de euro în proiectul Mureş City Logistics, de lângă Târgu-Mureş


Depozitul FrieslandCampina

Depozitul FrieslandCampina

Autor: Bogdan Alecu

06.05.2023, 00:07 231

FrieslandCampina a contractat primii 4.500 de metri pătraţi  pentru componenta de depozitare, olandezii având în Târgu-Mureş şi o fabrică Şapte alte terenuri pentru proiecte de city logistics vor fi securizate de Global Vision în 2023.

Proiectele industriale amplasate în proximitatea unui oraş mare, cu acces la infrastructură, utili­tăţi şi transport în comun sunt tot mai des „luate în vizor“ pentru unităţi noi de producţie, în condiţiile în care scăderea consumului reduce şi cererea retailerilor pentru spaţii de depozitare.

„Producţia este ceea ce menţine ridicat nivelul de cerere în sectorul industrial – şi producţie pe built to suit, cu produse integrate – producţie, spaţii depozitare şi birouri. Se vorbeşte acum mai mult de producţie decât de retail, şi este corect să se întâmple aşa. Avem o recesiune globală care indică o scădere pe tot ce înseamnă consum – şi un consum mai mic, mai puţine operaţiuni de mişcări de mărfuri şi implicit nevoie mai mică de spaţii. Mai avem şi nearshoringul, fenomen început acum trei ani, accentuat de război, care accentuează cererea de producţie. Şi FrieslandCampina are producţie în Târgu-Mureş, iar acum vine cu noul depozit“, a spus Sorin Preda, CEO & founder, Global Vision.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO