Companii

Show-room de mobila de 150.000 de euro in Ghencea

20.09.2004, 00:00 186

Producatorul de mobila Rigmob SRL din Bucuresti va investi  150.000 de euro intr-un show-room de mobila la parterul imobilului Elite Center din cartierul Ghencea din Capitala, a spus Dana Rizea, actionarul majoritar al companiei Rigmob, care este totodata proprietara imobilului Elite Center.
Rizea  a cumparat in urma cu doi ani imobilul respectiv, care are trei etaje si o suprafata totala de 10.000 de metri patrati. Ea nu a vrut sa specifice care a fost costul achizitiei cladirii. Elite Center are obiecte de activitate inchirierea de spatii comerciale si comercializarea de mobila.
"Show-room-ul Rigmob va fi situat la parter, unde suprafata de expunere este de 1.800 de metri patrati, iar investitia de amenajare se ridica la circa 150.000 de euro. Expozitia va include mobilier, decoratiuni interioare, obiecte de vesela. Restul etajelor le vom inchiria tot unor companii producatoare de mobila sau de decoratiuni interioare", a declarat Rizea.
Compania Rigmob produce mobilier cu materiale importate si are in jur de 45 de angajati si o cifra de afaceri anuala de circa 20 de miliarde de lei (500.000 euro). Elite Center are in jur de 20 de angajati si o cifra de afaceri anuala de 25 de miliarde de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO