Companii

Sevil Shhaideh a fost numită ca membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh a fost numită ca membru provizoriu al...

Autor: Roxana Rosu

27.10.2017, 13:11 652

Sevil Shhaideh, fost vicepremier şi  ministru al Dezvoltării Regionale, a fost numită ca membru provizoriu în Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, precum şi membru al Comitetului de Audit si al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare ale OMV Petrom, ca urmare a renunţării lui Mihai Busuioc la acest mandat.

”Sevil Shhaideh a fost numita membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere, membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, incepand cu data aprobarii numirii sale de catre Consiliul de Supraveghere, respectiv 26 octombrie, si pana la urmatoarea Adunare Generala a Actionarilor”, se arată în anunţul publicat de OMV PEtrom la Bursă.

Sevil Shhaideh este licentiata a Facultatii de Planificare Economica si Cibernetica din cadrul ASE si a obtinut o diploma de master in Managementul Poiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanta. 

De asemenea, este specializata in diverse domenii, precum manager de proiect, expert in administratie publica si auditor in managementul calitatii si audit financiar.

Incepand cu anul 2012 a detinut mai multe functii in cadrul Guvernului Romaniei, precum secretar de stat si ministru in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice si de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, avand ca principale responsabilitati dezvoltarea regionala, managementul proiectelor europene si al activitatilor din administratia publica.  

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO