Companii

Selgros Cash&Carry reia expansiunea şi deschide al doilea magazin din Constanţa

Selgros Cash&Carry reia expansiunea şi deschide al doilea magazin din Constanţa

Autor: Cristina Roşca

22.08.2011, 12:40 712

Compania Selgros Cash&Carry va deschide la sfârşitul acestui an al 19-lea magazin din România al reţelei, în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro.

Acesta va fi al doilea magazin deschis de retailer în oraşul Constanţa, singurul oraş în afară de Bucureşti unde compania va deţine mai mult de un magazin.

Lucrările de construcţie a magazinului Selgros Constanţa Nord au început în luna august în zona comercială Tom-Mall, de pe bulevardul Tomis, pe un teren de 40.000 mp. Noul magazin va avea o suprafaţă de vânzare de 10.000 metri pătraţi, şi va oferi 41.000 de articole alimentare şi nealimentare. Unitatea va avea 260 de angajaţi.

Magazinul anunţat de Selgros Cash&Carry România este primul anunţat de un jucător de pe segmentul cash&carry (Metro Cash&Carry şi Selgros Cash&Carry) în acest an.

Selgros Cash & Carry, membră a TransGourmet Holding SE din Elveţia, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri de 3,2 mld. lei, în creştere de la circa 3 mld. lei în 2009 şi un profit net de peste 100 milioane lei, similar celui din anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO