Companii

Şeful Prospecţiuni: Am scos 100 de posturi la concurs şi am primit 4.100 de CV-uri

Şeful Prospecţiuni: Am scos 100 de posturi la concurs...

Autor: Adrian Cojocar

09.09.2013, 00:07 263
Gehrig Schultz, directorul general al companiei de prospectare geologică Prospec­ţiuni Bucureşti (PRSN), controlată de omul de afaceri Ovidiu Tender, spune că duce o campanie de recrutare a 100 de noi specialişti pentru care până în prezent a primit peste 4.100 de CV-uri.
 
„Compania noastră se dezvoltă puternic. Până acum am angajat 63 de profesionişti, de la contabili până la mecanici. Facem de asemenea angajări în diverse ţări pentru operaţiunile noastre internaţionale precum Georgia, Croaţia, Serbia, Ungaria, Algeria, unde businessul se dezvoltă. În trecut puteam să operăm activităţi internaţionale doar cu personalul din România, dar acum avem atât de mult de lucru pe plan intern încât trebuie să facem angajări în alte state pentru că avem nevoie de toţi românii la nivel local. Suntem extrem de ocupaţi“, spune Gehrig Schultz.
 
Prospecţiuni va mai avea nevoie în perioada următoare de încă 400 de oameni pentru a lucra temporar în cadrul unor contracte desfăşurate în România de compania australiană ADX Energy şi gigantul Chevron.
 
Americanul spune că firma de prospectare are în prezent 3.200 de salariaţi faţă de o medie de 1.780 de angajaţi pe parcursul anului precedent. Totuşi numărul de angajaţi ai Prospecţiuni variază puternic în timpul anului din cauza caracterului sezonier al activităţii, pe care conducerea societăţii încearcă să-l mai echilibreze.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO