Companii

Şeful Carrefour România: Este dificil să găsim angajaţi, sunt oraşe cu şomaj zero

Şeful Carrefour România: Este dificil să găsim...

Autor: Cristina Roşca

22.03.2017, 00:04 1672
Grupul francez Carrefour, prezent pe piaţa locală cu un total de 17.000 de salariaţi, continuă să caute oameni să angajeze în noile magazine pe care compania le deschide pe piaţa locală. Totuşi, procesul de recrutare nu este unul facil.

„Este dificil să găsim angajaţi, mai ales în anumite zone ale ţării. Sunt oraşe cu şomaj zero“, spune Jean Baptiste Dernoncourt, CEO al operaţiunilor Carrefour în România.

El coordonează astfel activitatea a trei companii, Carrefour România, Artima şi Columbus Operational. Carrefour România (care operează hipermarketurile, magazinul online şi francizele de proximitate), Artima (supermarketurile Market) şi Columbus Operational (magazinele Billa) au împreună 17.000 de salariaţi. Nu sunt incluşi angajaţii Supeco, un format mixt de discount şi cash & carry care este ope­rat pe o entitate distinctă şi care are şi un management diferit. Totuşi, doar pre­luarea Billa a însemnat un plus de 3.000 de oameni pentru Carrefour în România. După totalul salariaţilor Carrefour este al doilea cel mai mare angajator din co­merţul local după Kaufland şi unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din ţară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO