Companii

Sameday a ajuns la venituri de 736 mil. lei, după un avans de 20%. Compania a investit 50 mil. euro anul trecut: „Facem paşi spre obiectivul de a deveni lideri în zona Balcanilor“. Sameday numără circa 3.800 de lockere în România, la care se adaugă 640 de easyboxuri în Ungaria şi 240 de lockere în Bulgaria.

Sameday a ajuns la venituri de 736 mil. lei, după un...

Autor: Miruna Diaconu

12.06.2023, 17:45 188

Sameday, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de curierat, a încheiat anul tre­cut cu afaceri de 736 mili­oane lei, după un avans de 20% faţă de anul anterior, potrivit date­lor Ministerului de Finanţe. Creşterea afacerilor Sameday vine să consolideze poziţia jucătorului în piaţa de curierat locală, dar şi pregătirea pentru expansiunea viitoare în re­giune.

Sameday a avut un buget de 50 mil. euro alocat investi­ţii­lor care au mers către soluţiile tehnologice, din care un procent semnificativ s-a îndreptat spre dezvoltarea reţelei easybox. Sameday numără circa 3.800 de lockere în România, la care se adaugă 640 de easyboxuri în Ungaria şi 240 de lockere în Bulgaria, acestea fiind primele ţări în care compania s-a dezvoltat în afara graniţelor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO