Companii

Ryanair vine la Bucureşti. Reîncepe ofensiva low-cost pe Otopeni

Compania Ryanair are în prezent zboruri doar din Constanţa către Pisa şi Milano

Compania Ryanair are în prezent zboruri doar din Constanţa către Pisa şi Milano

Autor: Mirabela Tiron

18.11.2013, 00:05 103
Compania aeriană low-cost Ryanair va intra din aprilie 2014 cu zboruri pe ruta Bucureşti - Dublin, patru curse săptămânal dus-întors, potrivit oficialilor companiei. Până acum operatorul a fost prezent în România doar cu zboruri spre Pisa şi Milano de pe aeroportul din Constanţa.
 
„Decizia companiei irlandeze a fost luată după mai multe luni de negocieri cu reprezentanţii Companiei Naţionale Aero­porturi Bucu­reşti“, potrivit reprezen­tan­ţilor aero­por­tu­lui. Ryanair va concura direct compania ae­ri­ană de stat Tarom care ope­rează zboruri spre această destinaţie.
 
La mijlocul lui octombrie, aeroportul Henri Coandă (Oto­peni) i-a primit pe en­glezii de la easyJet cu zboruri spre Lon­dra, iar luna viitoare, pe 9 decembrie, vor începe cursele com­paniei Air Serbia spre Belgrad, astfel că aero­portul a reuşit să îşi asigure „oaspeţi“ noi şi pentru anul viitor, care vor con­cura compania de stat Tarom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO