Companii

Roxana Maftei, Farmacia Tei: Am deschis o farmacie în Popeşti-Leordeni şi urmează în Piteşti. Suntem pe plus 12% în S1

Roxana Maftei, Farmacia Tei: Am deschis o farmacie în...

Autor: Mirabela Tiron

28.07.2023, 00:07 6448

Lanţul de farmacii Tei, unul din cele mai dinamice businessuri de pe piaţa locală, fondat de antre­prenoarea Roxana Maftei, cu afaceri de 950 milioane de lei anul trecut (191 mil. euro), a finalizat prima jumătate din acest an cu afaceri mai mari cu 12%, potrivit oficialilor companiei.

Farmacia Tei şi Bebe Tei continuă extinderea prin deschiderea de noi magazine în Capitală dar atacă şi provincia cu conceptul care a devenit un fenomen pe piaţa locală.

„Comparativ cu primul semestru de anul trecut avem o creştere cu 12% a cifrei de afaceri. Pe 13 iulie am deschis Farmacia Tei în Popeşti- Le­ordeni (pe Şoseaua Olteniţei – n. red.) pe o suprafaţă de 1.100 de metri pătraţi, iar la mijlocul lunii septembrie deschidem  o farmacie, pe 700 de metri pătraţi, în Piteşti şi Bebe Tei pe 1.900 de metri pătraţi în cartierul Gavana“, a spus pentru ZF Roxana Maftei, proprietara lanţului, care a devenit un fenomen în Capitală.

Anul trecut Pavăl Holding, vehiculul de investiţii al fraţilor Adrian şi Dragop Pavăl de la Dedeman, a cumpărat 30% din acţiunile companiilor Farmacia Tei şi Bebe Tei, iar în iulie Consiliul Concurenţei a aprobat tranzacţia.

Anul acesta, Farmacia Tei va depăşi un miliard de lei ca cifră de afaceri, creştere susţinută de noile deschideri. Avansul  în cifra de afaceri vine şi din creşterea preţurilor şi a numărului mai mare de bonuri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO