Companii

Românul Adrian Comăneci a devenit directorul financiar al grupului Mars (Twix, Snickers) pe patru pieţe din Europa de Nord

Românul Adrian Comăneci a devenit directorul financiar...

Autor: Cristina Roşca

10.09.2019, 08:04 817

Executivul român Adrian Comăneci (38 de ani) a fost numit CFO al grupului Mars pe pieţele din Danemarca, Norvegia, Suedia şi Finlanda. Anterior, timp de doi ani şi jumătate, el a deţinut aceeaşi funcţie în Italia, unde gigantul Mars are un business de circa 260 mil. euro. 

Astfel, românul s-a mutat din Milano - „capitala“ financiară a Italiei -, în Copenhaga, capitala Danemarcei. Înainte de a prelua poziţia din Italia, Adrian Comăneci a ocupat timp de trei ani funcţia de CFO al Mars România, subsidiara locală a unui gigant care are în portofoliu branduri prezente în toată lumea precum Twix, Snickers, Mars, M&M (ciocolată), Whiskas (mâncare pentru animale) sau Uncle Ben’s (orez). 

De circa doi ani din portofoliu Mars fac parte şi brandurile de gumă de mestecat ale Wrigley. Înainte de „era“ Mars care a debutat în 2014, în România, Adrian Comăneci a lucrat pentru compania din sectorul bunurilor de larg consum P&G, în cadrul companiei din domeniul petrolului Rompetrol, dar şi în sectorul de audit şi consultanţă. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO