Companii

Rio Bucovina, distribuitor de băuturi non alcoolice şi produse alimentare, parte a grupului polonez Maspex, şi-a extins spaţiul de depozitare şi a închiriat un depozit în Constanţa Business Park

Rio Bucovina, distribuitor de băuturi non alcoolice şi...

Autor: Roxana Rosu

20.10.2020, 11:21 478

Rio Bucovina, distribuitor de băuturi non alcoolice şi produse alimentare, parte a grupului polonez Maspex, şi-a extins spaţiul de depozitare în cel mai mare parc logistic din sud-estul ţării, Constanţa Business Park, dezvoltat de Global Vision şi Globalworth.

„Ne bucură prezenţa noastră într-un parc logistic modern, construit şi accesorizat la cele mai înalte standarde. Apreciem faptul că Dunwell a înţeles de la bun început nevoile noastre şi ne-a sprijinit de-a lungul întregului proces decizional, de la prezentarea parcului până la finalizarea acordului cu dezvoltatorul Global Vision.”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex România.

Tranzacţia a fost intermediată de Dunwell Industrial, fiind coordonată de Corina Săndulescu, broker industrial.

Potrivit Dunwell este foarte des întâlnită în această perioadă relocarea producătorilor şi distribuitorilor din spaţii de clasa B în spaţii de înalt standard şi eficienţă de clasa A. În felul acesta depozitarea, dar şi manipularea, devin mai fiabile din punct de vedere al costurilor.

„Ritmul închirierilor la Constanţa este unul îmbucurător. Am trecut de gradul de 50% de ocupare, la 2 luni de la livrarea depozitului şi preconizăm un grad de 100% până la final de an. Este un proiect strategic, bine poziţionat, care va cuprinde funcţiuni multiple, dezvoltat în parteneriat cu Globalworth. Ne bucurăm că Maspex România este de acum unul dintre chiriaşii noştri în Constanţa Business Park. Vom pune la dispoziţia clientului nostru un spaţiu modern, funcţional şi echipat pentru a-şi derula operaţiunile în cele mai bune condiţii.”, a spus Şerban Juverdeanu, Head of Development Global Vision.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO