Companii

REVELION 2014. Cum arată meniul de 1.700 de euro din Poiana Braşov

REVELION 2014. Cum arată meniul de 1.700 de euro din...

Autor: Adrian POPESCU

31.12.2013, 14:27 879

Şi fără zăpadă, Poiana Braşov rămâne în acest an la mare căutare pentru petrecerea Revelionului, gradul de ocupare fiind de aproape sută la sută în ciuda preţurilor piperate ale hotelierilor.

Sejururile pregătite de aceştia pentru sfârşitul de an ajung până la aproape 1.700 de euro de persoană la un hotel de cinci stele, oaspeţii fiind răsfăţaţi cu delicatese, dar nici produsele tradiţionale. Cei cărora buzunarul nu le permite o aşa cheltuială pentru sfârşit de an pot opta pentru ”clasa economică”, 40 de euro cazare pe noapte într-o vilă din Poiană, cu mâncare de acasă.

De departe, ”campionul” tarifelor de Revelion din Poiana Braşov este şi anul acesta ”Aurelius Împăratul Romanilor”, hotelul de 5 stele al fostului fotbalist Aurel Munteanu. Aici, un sejur de 6 nopţi/7 zile costă între 1.290 de euro de persoană şi 1.620 de euro/persoană, în funcţie de camera aleasă: 1.290 euro locul într-o dublă ”Superior Deluxe room”, 1.340 euro locul într-o ”Executive room”, 1.400 euro locul într-o cameră single ”Superior room”, 1.500 euro locul într-un apartament ”Premier suite” şi 1.620 euro locul într-un apartament ”Deluxe suite”. Pentru aceşti bani, turiştii au parte - pe lângă accesul gratuit la dotările SPA ale hotelului, la sala de fitnerss şi la cea de forţă, precum şi la internet wireless – de un veritabil răsfăţ gastronomic, oferit sub forma ”serilor tematice”: franţuzească, grecească, italiană şi românească, plus petrecerea de Revelion şi ”Aurelius Party” din prima seară a lui 2014.

Citiţi mai mult pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO