Companii

Reţeaua Selgros şi-a remodelat magazinele din Arad şi Timişoara

14.06.2010, 18:18 37

Reţeaua Selgros Cash & Carry va finaliza în aceastăsăptămână două proiecte de remodelare a magazinelor din Arad şiTimişoara, în urma cărora vor fi redimensionate spaţiile de vânzarededicate produselor alimentare şi vor fi create raioane noi.

"În cadrul reamenajării au fost acordate spaţii mai mari unorcategorii de marfă importante pentru clienţi, care generează unvolum mare de vânzări, precum băuturile, dulciurile, alimentele debază şi detergenţii. Au fost create, de asemenea, spaţii pentrucategorii de viitor, cum ar fi articole Bio şi de lifestyle", aprecizat Pia Krauss, directorul de marketing al Selgros Cash &Carry România.

Reţeaua operează în prezent 17 magazine şi a raportat afaceri de718 mil. euro pe 2009, în scădere cu aproape 17% faţă de valoareadin anul anterior. Compania, deţinută de grupul german Rewe, arputea finaliza anul fără niciu proiect nou de expansiune, după ceîn 2009 a deschis al patrulea magazin din Bucureşti în cartierulDrumul Taberei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO