Companii

Reţeaua globală de PR Eurocom Worldwide a selectat agenţia locală de comunicare şi relaţii publice Lighthouse PR pentru a acoperi piaţa din România şi Republica Moldova

Steve şi Ana Maria Gardiner

Steve şi Ana Maria Gardiner

Autor: Cristina Bellu

07.02.2024, 17:22 78

Eurocom Worldwide, reţea globală de PR, îşi extinde reprezentarea în Europa Centrală şi de Est prin desemnarea companiei Lighthouse PR, cu sediul în Bucureşti, pentru a acoperi piaţa din România şi Republica Moldova.

Fondată de Ana Maria şi Steve Gardiner, Lighthouse PR se concentrează în principal pe comunicare B2B şi comunicare corporate, cu accent pe companiile internaţionale de tehnologie, precum şi pe sectoare precum energie, finanţe, farmaceutic, retail şi FMCG, producţie industrială, imobiliare şi construcţii.

„Alăturarea la Eurocom Worldwide este un pas important în consolidarea poziţiei noastre de partener de încredere pentru companiile care caută consultanţi de PR capabili să livreze peste aşteptări", spune Ana Maria Gardiner, co-fondator al Lighthouse PR.

Compania este membru exclusiv în România şi Republica Moldova în cadrul Crisis Communication Network Europe (CCNE), un grup de companii specializate în consultanţă de criză dedicate pieţelor europene.

Agenţia a obţinut certificarea ISO 27001 pentru securitatea informaţiilor, după ce a obţinut în 2023 certificarea ISO 9001 pentru sistemul de management al calităţii.

„Lighthouse PR combină perfect criteriile pe care le căutăm atunci când desemnăm o nouă agenţie membră a reţelei noastre globale de PR", spune Isabel Radwan, director de reţea al Eurocom Worldwide.

Eurocom Worldwide este una dintre cele mai mari reţele independente de PR şi de comunicare de marketing, care se concentrează în special asupra sectoarelor tehnologice, industriale şi comerciale cheie. Înfiinţată în 2002, aceasta cuprinde în prezent 31 de agenţii membre în 54 de birouri care acoperă peste 90 de ţări de pe cinci continente. În regiune, Eurocom Worldwide acoperă mai mult de 20 de ţări.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO