Companii

Reţeaua de imagistică Medima Health ajunge la şase unităţi în ţară după ce a investit 3 mil. euro într-un centru în Sibiu

Operatorul medical Medima Health, specializat în imagistică medicală şi radiologie, se extinde şi deschide o clinică în Sibiu, după o investíţie de 3 mil. euro. Aceasta este a şasea unitate operată de Medima la nivel naţional, obiectivul companiei fiind să ajungă la o reţea de 15 clinici în următorii ani.

„Focusul nostru principal îl reprezintă pacienţii oncologici, întrucât numărul acestora este în creştere la nivel naţional. Astfel, în centrul Medima din Sibiu am reunit toate resursele – tehnologie de top şi o echipă medicală cu expertiză valoroasă, pentru a contribui la depistarea în stadiu incipient a cât mai multor cazuri de cancer şi la o recuperare de succes. Pe lângă zona de oncologie, medicii noştri acoperă întreaga gamă de examinări de tip PET-CT, RMN, CT şi ecografie”, explică Vlad Ardeleanu, CEO Medima Health.

Alături de investigaţii RMN, începând din luna septembrie, centrul va acorda pacienţilor din regiune şi examinări de medicină nucleară prin PET-CT, o metodă de ultimă generaţie utilizată în diagnosticarea incipientă, stadializarea şi evaluarea eficienţei tratamentului în afecţiunile oncologice.

De la începutul anului, Medima Health a mai deschis două clinici în Călăraşi şi Alba Iulia, şi şi-a extins baza din Capitală cu o unitate deschisă în Otopeni, în parteneriat cu centrul Amethyst Radiotherapy.

În septembrie 2020, compania a fost preluată majoritar de fondul de private equity Morphosis Capital.

După preluare, în acţionariatul Medima au intrat medicul Gheorghe Iana, anterior director medical în cadrul clinicilor, şi Vlad Ardeleanu, care este responsabil cu extinderea şi construirea brandului Medina Health în România cât şi la nivel internaţional, din funcţia de director general.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.