Companii

Retailerul de modă Peek & Cloppenburg se extinde în Craiova şi Iaşi. „Cu aceste deschideri, vom ajunge la zece magazine în România“

FOTO: www.peek-cloppenburg.com/ro

Retailerul german de modă care se adresează clienţilor cu venituri peste medie a intrat pe piaţa locală în 2008, iar între timp au ajuns la opt unităţi.

FOTO: www.peek-cloppenburg.com/ro Retailerul german de modă care se adresează clienţilor cu venituri peste medie a intrat pe piaţa locală în 2008, iar între timp au ajuns la opt unităţi.

Autor: Cristina Roşca

22.06.2023, 09:00 3773

♦ Expansiunea locală are loc în contextul în care acasă, în Germania, retailerul şi-a cerut insolvenţa ♦ Divizia internaţională şi, implicit, operaţiunile din Austria şi Europa de Est (inclusiv România) nu sunt afectate, conform anunţului anterior al companiei.

Retailerul de modă Peek & Cloppenburg, cunoscut pentru magazinele sale de suprafaţă mare, de tip multibrand, va inaugura în această toamnă în România două noi unităţi, în Craiova şi Iaşi.

„Cu aceste deschideri, până la finalul anului, vom ajunge să avem zece magazine în România“, spune Alexander Deopito, managing direc­tor al Peek & Cloppenburg Group pentru Austria şi Europa de Est.

Expansiunea locală are loc în contextul în care acasă, în Germania, retailerul şi-a cerut insolvenţa, ca ur­mare a pandemiei, care a dus la o scă­dere pronunţată a vânzărilor şi la acumularea de pierderi.

Divizia internaţională şi, implicit, operaţiunile din Austria şi Europa de Est (inclusiv România) nu sunt afectate, conform anunţului anterior al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO