Retail&Agrobusiness

Vinarsul Brâncoveanu vinde peste 100.000 de sticle anual

Vinarsul Brâncoveanu vinde peste 100.000 de sticle anual

Autor: Mădălina Panaete

15.11.2014, 11:10 524

Brandul de vinars Brâncoveanu XO, din portofoliul Alexandrion Grup România, cel mai mare producător local de băuturi spirtoase, vinde anual peste 100.000 de sticle de 0,7 litri, conform informaţiilor furnizate de companie.

 „Brâncoveanu se vinde deja în toată Europa şi are vânzări mari şi la punctele de frontieră. Strategia Alexandrion este să devină o companie globală în următorii ani, lucrăm la acest lucru de câţiva ani“, a declarat Nawaf Salameh, proprietarul companiei care anul trecut a terminat cu o cifră de afaceri netă de circa 23 mil. euro.

Vinarsul Brâncoveanu a fost lansat în 2006 şi concurează pe această piaţă cu alte branduri româneşti precum Mioriţa şi Jad produse de Vincon Vrancea sau Jidvei, brand al producătorului cu acelaşi nume.

Conform legislaţiei în vigoare, vinarsul este o băutură alcoolică tradiţională românească obţinută exclusiv prin distilarea vinului sau a vinului alcoolizat la maximum 86% volum sau prin redistilarea unui distilat de vin la maximum 86% volum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO