Retail&Agrobusiness

Trident, un producător de jaluzele din Timişoara: Gradul de instabilitate din piaţă a crescut, rezistăm mai greu, producţia şi cifra de afaceri au scăzut

Antreprenori locali

Trident, un producător de jaluzele din Timişoara:...

Autor: Mirabela Tiron

28.03.2019, 00:05 372

♦ Clienţii principali ai companiei sunt clădirile de birouri ♦ Cea mai mare parte a producţiei, 80%, este vândută pe piaţa din România.

Compania Trident Production din Timişoara, controlată de un antreprenor local şi fondată în urmă cu mai bine de 20 de ani, ce produce anual circa 9.000 de jaluzele, a avut afaceri de 2,5 milioane de lei în 2018, aproape la jumătate faţă de nivelul din 2016.

„Producţia a scăzut de la 12.000 de jaluzele pe an la 9.000 de jaluzele pentru clienţi corporate. Am renunţat la linia de tâmplărie (compania oferea sisteme de tâmplărie de aluminiu - n. red). Evoluţia pieţei nu a fost pe măsura aşteptărilor noastre. Gradul de instabilitate în piaţă a crescut”, spune Radu Hoancă, directorul tehnic al firmei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO