Retail&Agrobusiness

Tranzacţia prin care retailerul Profi preia zece magazine de la compania Pronto Mobile, cel mai mare francizat al Carrefour, autorizată de Consiliul Concurenţei

Tranzacţia prin care retailerul Profi preia zece...

Autor: Cristina Bellu

02.06.2021, 12:54 260

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Retailerul Profi, ce deţine peste 1.400 de magazine în România pe fomatul mic, a preluat în luna aprilie zece magazine de proximitate de la compania Pronto Mobile SRL.

Societatea Pronto Mobile era cel mai mare francizat al gigantului francez Carrefour în România, operând 15 unităţi sub brandul Pronto-Carrefour Express, din care doar 10 unităţi au fost preluate de către Profi.

“Această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndolieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, menţionează un comunicat al autorităţii de concurenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO