Retail&Agrobusiness

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon lansează marca proprie „Fabricat în România” în toate magazinele din ţară

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon...

Autor: Cristina Bellu

05.12.2018, 15:47 361

Retailerul francez de echipamente sportive Decathlon anunţă intrarea la raft a etichetei „Fabricat în România”, produsele sub acest brand fiind disponibile în toate cele 23 de magazine locale ale reţelei.

Gama cuprinde echipamente sportive pentru drumeţii montane şi trekking, dar şi articole textile pentru ciclism şi biciclete pentru adulţi şi copii, toate fiind realizate în fabrici din Bucureşti, Timişoara şi Reşiţa şi, care, vor fi comercializate atât în magazinele locale cât şi în cele din Europa.

Decizia Decathlon de a produce articolele marcă proprie în România vine din dorinţa companiei de a face sportul mai accesibil şi de a-l integra în activităţile curente ale oamenilor. Retailerul îşi propune să dezvolte producţia locală urmând să conceapă modele noi pentru produsele proprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO