Retail&Agrobusiness

Noul pariu al OLX: Tradus.com, o platformă de anunţuri pentru vehicule comerciale. „Este gratuit momentan, însă va veni un moment în care va trebuie să stabilim un cost”

Noul pariu al OLX: Tradus.com, o platformă de anunţuri...

Autor: Roana Rotaru

26.10.2017, 21:02 789

OLX a lansat în România un nou site de anunţuri destinat vehiculelor comerciale, utilajelor agricole şi industriale, o platformă care publică anunţuri din toată lumea. Platforma tradus.com a adunat peste 430.000 de anunţuri în ultimele 6 luni, disponibile în 10 limbi. 

„Este gratuit momentan, însă va veni un moment în care va trebuie să stabilim un cost, care probabil nu va fi foarte diferit de Autovit. Am investit destul de mult astfel încât să creştem de zero anunţuri în aprilie la peste 430.000 de anunţuri în octombrie”, a spus Cătalin Gealapu, Global Head of Sales Heavy Machinery tradus.com, olx & autovit.ro

OLX Group, companie ce reuneşte siteurile de anunţuri OLX.ro, Autovit.ro şi Storia.ro, s-a relocat la începutul anului într-un spaţiu de birouri din clădirea America House, în centrul Bucureştiului, şi şi-a mărit echipa cu 40%. Spaţiul are 900 mp şi găzduieşte 65 de angajaţi, în nouă departamente. La nivel internaţional, grupul OLX este prezent în 48 de ţări şi are peste 4.000 de angajaţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO