Retail&Agrobusiness

LaDoiPaşi e lider ca număr de magazine în 22 de judeţe din România, urmat de Profi. Mega Image câştigă detaşat doar în Bucureşti şi Ilfov

LaDoiPaşi, o reţea de francize lansată de grupul german Metro Cash&Carry, avea la finalul lunii martie peste 1.100 de magazine ♦ Profi rămâne reţeaua cu cele mai multe unităţi, peste 1.200 la acelaşi moment ♦ Podiumul este completat de Mega Image, care are aproape 800 de supermarketuri şi magazine de proximitate. Reţelele pe format mic Profi şi LaDoiPaşi sunt cele mai extinse din România, cu peste 1.000 de unităţi fiecare. Cele două se bat astfel pentru su­pre­maţie în fiecare judeţ al Româ­niei, excepţie făcând Bucureştiul şi Ilfovul, unde Mega Image conduce deta­şat. Mai exact, ca număr de maga­zi­ne LaDoiPaşi e lider în 22 de judeţe pre­cum Alba, Braşov sau Iaşi, pe când Profi este numărul unu în 17 judeţe pre­cum Arad, Gorj sau Timiş. Mai mult, cele două sunt la egalitate în Tulcea. Nicio altă reţea în afară de cele trei nu apare lider în niciun judeţ ca număr de magazine. Pentru această situaţie au fost analizate reţelele Kaufland, Carre­four, Lidl, Auchan, Profi, Mega Image, Metro Cash&Carry, Selgros, Penny Market, Cora şi LaDoiPaşi, în total aproa­pe 4.300 de magazine. Datele sunt valabile la finalul lunii martie.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.