Retail&Agrobusiness

ImportDirect, o companie care importă şi distribuie produse de curăţenie şi igienă, a făcut afaceri de 17 mil. lei în 2018. Zsolt Forika, ImportDirect: Pentru 2019 estimăm afaceri de aproximativ 20 mil. lei, în creştere cu 15% faţă de anul precedent

Antreprenori locali

Zsolt Forika, fondator ImportDirect: Ne propunem să creştem echipa până la 35-40 de persoane, pentru a susţine ritmul de creştere al businessului.

Zsolt Forika, fondator ImportDirect: Ne propunem să creştem echipa până la 35-40 de persoane, pentru a susţine ritmul de creştere al businessului.

Autor: Alexandra Cepăreanu

12.08.2019, 18:05 422

Compania ImportDirect, care desfăşoară activităţi de import şi vânzare a produselor de igienă sau cu­ră­ţe­nie în regim en-gros şi cu amănuntul pe piaţa din Ro­mânia, a încheiat anul 2018 cu afaceri de 17 milioane de lei (peste 3,5 mil. euro), a spus pentru ZF Zsolt Forika, fondator şi ac­ţio­nar unic al busi­nes­sului. Afacerile din 2018 au fost în uşoară scă­dere faţă de anul an­terior. Pentru anul în curs, reprezentantul es­ti­mează o creştere de 15% a cifrei de afaceri.

„Anul trecut ImportDirect a înregistrat o cifră de afaceri de 17 mil. lei, iar pentru anul în curs am bugetat o cifră de afaceri de apro­ximativ 20 mil. lei“, a spus Zsolt Forika.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO