Retail&Agrobusiness

Îmbuteliatorul de apă Cumpăna: Climatul socioeconomic din România influenţează negativ businessurile

Claudia Suciu este director general al Cumpăna

Claudia Suciu este director general al Cumpăna

Autor: Mădălina Dediu Panaete

22.12.2017, 00:05 206

Cumpăna, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de apă îmbuteliată în sistem de watercoolere şi de cafea, va termina anul acesta cu o cifră de afaceri în uşoară creştere faţă de anul anterior, conform informaţiilor furnizate de către companie. În 2016, compania controlată de către antreprenorul Florin Dănilă a înregistrat o cifră de afaceri de 38,7 milioane de lei (8,6 mil. euro), conform datelor de pe site-ul Ministerul de Finanţe.

„Conform estimărilor noastre, cifra de afaceri din acest an va prezinta o uşoara creştere faţă de 2016, iar numărul angajaţilor este în continuare constant, situându-se la circa 400 de oameni. Din punctul nostru de vedere această constanţă financiară cât şi de personal sunt influenţate de climatul socio-economic actual din spaţiu românesc, climat ce prezintă fluctuaţii cu tentă negativă pen­tru creş­terii ma­jore în spaţial de business pri­vat“, a declarat pen­tru Ziarul Financiar Claudia Suciu, di­rec­tor general al Cumpăna.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO