Retail&Agrobusiness

Germanii de la Rewe (Penny) au investit 19 mil. euro într-un centru logistic în judeţul Bacău. „Noul centru logistic din Bacău re­pre­zintă un factor de optimizare a flu­xu­lui logistic şi a distribuţiei regionale a produselor alimentare şi nealimentare către magazinele Penny Market din nord-estul ţării."

Centrul logistic din comuna Nicolae Bălcescu este al treilea al reţelei în România

Centrul logistic din comuna Nicolae Bălcescu este al treilea al reţelei în România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.03.2017, 00:05 1051
Retailerul de tip discount Penny Market, parte a grupului german Rewe, a inaugurat ieri cel de-al treilea centru logistic al reţelei în comuna Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău, cu o investiţie de peste 19 milioane de euro. Penny Market mai are două astfel de unităţi, în Bucureşti şi în Turda.
 
„Noul centru logistic din Bacău re­pre­zintă un factor de optimizare a flu­xu­lui logistic şi a distribuţiei regionale a produselor alimentare şi nealimentare către magazinele Penny Market din nord-estul ţării. Acesta va asigura distribuţia produselor în aproximativ 45 de filiale pentru început, cu posibilitate de extindere la 90-100 de magazine. Depozitul a creat peste 150 de locuri de muncă, o mare parte dintre angajaţi fiind chiar din oraşul Bacău“, spun reprezentanţii Penny Market într-un comunicat de presă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO