Retail&Agrobusiness

Fondatorii cafenelei M60 au redeschis restaurantul Kane din Capitală după o investiţie de peste 500.000 de euro

Fondatorii cafenelei M60 au redeschis restaurantul Kane...

Autor: Cristina Bellu

19.11.2019, 11:46 958

Fondatorii cafenelei M60 anunţă redeschiderea restaurantului Kane, amplasat într-o clădire de patrimoniu din Capitală, în urma unei investiţii de peste 500.000 de euro.

Proiectul a fost finanţat printr-un credit de la BCR cu o garanţie din partea Fondului European de Investiţii, un aport de capital din partea acţionarilor, cât şi printr-o emisiune de plasament privat de obligaţiuni, o premieră pentru finanţarea unui grup de ospitalitate, transmit reprezentanţii Kane.

Restaurantul are o suprafaţă totală de peste 250 metri pătraţi, iar investiţia a vizat atât amenajarea spaţiului, achiziţionarea de echipamente şi mobilier, precum şi trainingul iniţial al echipei.

„Proiectul Kane a însemnat restaurarea unei case emblematice pe Strada Dianei, care din 2008 s-a degradat continuu. La interior au fost foarte puţine elemente de patrimoniu rămase sau care se puteau recupera, astfel că am putut interveni cu o interpretare modernă a conceptului unui restaurant şi am făcut asta colaborând cu o serie de artişti şi artizani locali pentru a aduce un suflu nou spaţiului”, explică Răzvan Crişan, co-fondator al Kane Group.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO