Retail&Agrobusiness

eMAG îl promovează pe Cosmin Dodoc în rolul de Vicepreşedinte People & Organisation la nivelul grupului, poziţie din care va coordona peste 10.000 de angajaţi

eMAG îl promovează pe Cosmin Dodoc în rolul de...

Autor: Cristina Bellu

02.11.2023, 10:01 281

Grupul eMAG, unul dintre principalii jucători de pe piaţa de retail online din regiune, care are cel mai mare business în România, dar are o prezenţă puternică şi în Ungaria şi Bulgaria, îl numeşte pe Cosmin Dodoc (43 de ani) în poziţia de Vicepreşedinte People & Organisation, rol din care va coordona dezvoltarea echipelor din cele nouă companii ale grupului, care cuprind peste 10.000 de angajaţi.

Printre companiile aflate sub umbrela Grupului eMAG se numără platforma de livrări la domiciliu Tazz, retailerul online de fashion Fashion Days, hipermarketul online Freshful, compania românească de curierat rapid Sameday Delivery sau atelierul de reparaţii Depanero.

Cu o experienţă de peste 20 de ani, Cosmin Dodoc preia noul rol după mai bine de un an în care a ocupat poziţia similară la nivelul operaţiunilor eMAG.

„Obiectivele mele se leagă de împărtăşirea experienţei pe care am acumulat-o în ultimii 20 de ani şi de crearea proiectelor care să ne ajute să ne dezvoltăm împreună, dar şi de identificarea oamenilor din interiorul grupului care pot şi vor mai mult,” spune Cosmin Dodoc, VP People & Organisation eMAG Group.

Înainte de a se alătura eMAG, Cosmin Dodoc a lucrat timp de opt ani în roluri de vânzări pentru soluţii de HR. Odată cu intrarea în echipa eMAG, s-a implicat în identificarea şi promovarea talentelor din grup şi a făcut parte din numeroase proiecte de anvergură, precum integrarea Fashion Days sau cea a Extreme Digital în Ungaria, dar şi lansarea Freshful, cel mai mare hipermarket online.

El a supervizat echipele de HR Business Partners, recrutare şi HR Logistics şi, din cel mai recent rol, a coordonat întreaga activitate a echipei People & Organisation din cadrul eMAG.

De-a lungul timpului, Cosmin Dodoc şi-a perfecţionat cunoştinţele la Yale School of Management şi Harvard Business School.

eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc şi prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance.

 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO