LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF/ BRD, SUD & SUD – VEST: TABLA FINANŢĂRILOR 2021. Un ghid pentru IMM-uri în universul programelor cu fonduri europene şi naţionale
Retail&Agrobusiness

Dragoş Petrescu, fondatorul grupului de restaurante City Grill, a preluat conducerea Romanian Business Leaders (RBL), organizaţia capitalului românesc

Dragoş Petrescu, fondatorul grupului de restaurante City Grill, cel mai puternic nume românesc de pe această piaţă, a preluat conducerea Romanian Business Leaders (RBL), organizaţia care reuneşte peste 500 de antreprenori, manageri şi profesionişti români din diverse domenii.

El îl înlocuieşte pe Dragoş Roşca, preşedintele Delta Asset Invest, care a asigurat conducerea organizaţiei începând cu anul 2017.

”Comunitatea RBL a dovedit o capacitate extraordinară de adaptare, inclusiv la condiţiile dificile ale pandemiei, păstrând entuziasmul şi dedicarea necondiţionată şi dezvoltând, în continuare, cu migală, răbdare şi pricepere proiecte extrem de valoroase pentru comunitate”, spune Dragoş Roşca, fost preşedinte al RBL.

Alături de Dragoş Petrescu, conducerea consiliului director este completată de Marius Ştefan, owner/CEO, Autonom Group şi de Felix Pătrăşcanu, owner, FAN Courier Express, desemnaţi vicepreşedinţi.

Din boardul organizaţiei mai fac parte Mihai Marcu (CEO, Medlife),  Dragoş Neacşu (CEO, GS1 România), Sergiu Neguţ (Co-fondator, FintechOS), Măriuca Talpeş (CEO, Intuitext), Laura Florea (Managing Partner, Point Public Affairs), Angela Roşca (Managing Partner, Taxhouse-Taxand România), Dan Pitic (Owner, Perpetuum), Iulian Cîrciumaru (Managing Partner, V7 Capital), Florin Furdui (Country Manager, Portland Trust) şi Dan Isai (CEO, SaladBox).

Principalele priorităţi ale noului consiliu se bazează pe creşterea sustenabilă a proiectelor de educaţie şi antreprenoriat dezvoltate de Fundaţie, întărirea pilonului de bună guvernare, creşterea comunităţii de membri şi a implicării acesteia în proiectele şi iniţiativele organizaţiei, precum şi extinderea în alte oraşe din ţară şi din străinătate.

Dragoş Petrescu, noul preşedinte RBL şi-a descoperit vocaţia pentru afaceri în anii ’90, fiind unul dintre seniorii antreprenoriatului în România. El conduce cea mai mare reţea de restaurante tradiţionale din România, City Grill, grup fondat în urmă cu 17 ani alături de Daniel Mischie.

Compania activează cu succes şi în piaţa de delivery din Bucureşti cu City Grill Delivery, fiind unul dintre primii 5 jucători de pe piaţa de delivery din Capitală începând cu anul 2020.

"RBL este vocea şi vehiculul de acţiune al antreprenorilor pentru a construi o Românie în care generaţiile viitoare să îşi dorească să trăiască. Este o responsabilitate importantă pentru mine să duc visul pornit de fondatori, acum 10 ani, mai departe. Sper să contribui sustenabil la viziunea şi direcţiile Fundaţiei – antreprenoriat, educaţie şi bună guvernare – astfel încât RBL să-şi consolideze poziţia de lider al organizaţiilor antreprenoriale din România", concluzionează Dragoş Petrescu.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.