Retail&Agrobusiness

Dorel Goia, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din Cluj, a ajuns la 46 de restaurante şi brutării sub brandul La Casa

ANTREPRENORI LOCALI

În afară de Cluj-Napoca, lanţul La Casa mai este prezent în oraşe precum Aiud, Oradea sau Baia Mare.

În afară de Cluj-Napoca, lanţul La Casa mai este prezent în oraşe precum Aiud, Oradea sau Baia Mare.

Autor: Cristina Roşca

18.02.2019, 07:06 5095

„Nu avem planuri de expansiune pentru că nu găsim spaţii bune în care să mergem cu conceptul La Casa, cel mai bine poziţionate spaţii sunt deja ocupate de case de pariuri şi farmacii.”

Lanţul de restaurante şi brutării La Casa, lansat în 2014 de Dorel Goia, unul dintre cei mai cunoscuţi antreprenori din zona Transil­vaniei, a ajuns la 46 de u­ni­tăţi în 13 oraşe din 8 ju­de­ţe din ţa­ră. Omul de afa­ceri spune că şi-a concentrat atenţia pe zona Clujului şi pe oraşele aflate pe o rază de 100-150 de kilometri de acesta.

„Am primit invitaţia de a veni şi în Bucureşti alături de un alt antreprenor, însă nu e momentul. Sunt prea ocupat cu alte businessuri şi cred că e important să mergem cu paşi mici şi siguri, nu să ne extindem rapid”, spune omul de afaceri Dorel Goia, cunoscut ca acţionarul majoritar al producătorului de materiale de construcţii Teraplast. El adaugă că vrea să îşi concentreze atenţia pe Cluj-Napoca, un oraş mare între oraşele mai mici ale ţării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO