Retail&Agrobusiness

Croaţii de la Pet Network International au recrutat-o pe Andreea Grigorescu, director de operaţiuni la Dr. Max, pentru a conduce cele 140 de magazine Animax şi Maxipet din România

Croaţii de la Pet Network International au recrutat-o pe...

Autor: Cristina Bellu

06.11.2023, 12:15 368

Pet Network International, principalul jucător în domeniul comercializării de produse de îngrijire destinate animalelor de companie din sud-estul Europei, au recrutat-o pe Andreea Grigorescu pentru  funcţia de director general (CEO) al Animax şi Maxi Pet începând cu ianuarie 2024.

În prezent, Andreea Grigorescu este director operaţional (COO) al Dr. Max în România, poziţie din care coordonează operaţiunile a peste 800 de unităţi şi face parte din Consiliul de administraţie al companiei.

Cu o carieră care a inclus giganţi renumiţi din retail, Andreea Grigorescu este un lider cu multe realizări şi un palmares bogat în conducerea afacerilor. Evoluţia ei până la această poziţie a trecut printr-o serie de poziţii de conducere importante la Metro Cash&Carry, Real Hypermarket şi Tesco în Ungaria, unde şi-a perfecţionat abilităţile şi a acumulat cunoştinţe valoroase despre industria de retail, spun oficialii Pet Network International.

„Suntem dedicaţi progresului industriei de retail din România. (...) Misiunea noastră este să consolidăm poziţia Animax şi Maxi Pet ca retaileri pe toate canalele, oferindu-le clienţilor noştri o experienţă premium în materie de cumpărături”, spune Timo Tervo, CEO al Pet Network International.

Grupul croat Pet Network Internaţional deţine în România 126 de magazine Animax şi 14 Maxi Pet.

La nivel regional, grupul operează peste 200 de magazine şi platforme eCommerce în România, Croaţia, Slovenia, Serbia şi Bulgaria sub brandurile Animax, Pet Centar, Maxi Pet, Mr. Pet şi Dr. Stefanov, în care comercializează mâncare, recompense, accesorii, dar şi servicii de îngrijire şi consultanţă veterinară.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO