Retail&Agrobusiness

Cosmin Popovici, CreditAmanet: Deschiderea de agenţii în puncte strategice este unul dintre obiectivele de business ale companiei. În paralel, lucrăm la extinderea prezenţei online şi îmbunătăţirea performanţei reţelei existente

Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet

Cosmin Popovici, CEO CreditAmanet

Autor: Cristina Bellu

25.07.2023, 11:10 96

Holdingul CreditAmanet, companie cu capital românesc specializată în servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet, schimb valutar şi comerţ cu bunuri mobile, anunţă că va deschide o nouă agenţie în mall-ul Shopping City din Sibiu, cea de-a treia unitate a companiei în oraşul reşedinţă de judeţ.

„Pe lângă dezvoltarea prezenţei online şi îmbunătăţirea performanţei reţelei existente, deschiderea de agenţii în puncte strategice este unul dintre obiectivele de business anunţate de companie”, spune Cosmin Popovici, CEO-ul companiei.

Compania care a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri cu 30%, atingând valoarea de 80,5 milioane de lei şi o majorare cu 27% a profitului net, până la 10,3 milioane de lei, îşi propune pentru anul în curs o creştere a acestor doi indicatori de business cu încă 25%.

„Deşi contextul economic continuă să fie unul provocator, sunt optimist că datorită modelului nostru rezilient de business vom atinge toate obiectivele propuse”, mai spune Cosmin Popovici.

Noua agenţie din Sibiu va oferi servicii de creditare tip amanet, schimb valutar şi va comercializa bijuterii din aur noi, electronice, precum şi produse de lux pre-owned – ceasuri şi genţi de lux şi bijuterii cu diamante.

CreditAmanet oferă servicii de creditare pe termen scurt de tip amanet şi schimb valutar şi administrează cea mai diversificată platformă de tranzacţionare pentru metale preţioase, electronice, bijuterii şi produse de lux. Prin intermediul companiilor pe care le deţine integral (Digital Sale SRL şi EUROCREDIT EXCHANGE SRL) dezvoltă 3 linii de business – amanet, schimb valutar şi comerţ cu bunuri mobile. Reţeaua CreditAmanet adună 24 de agenţii în Bucureşti, Ilfov, Sibiu, Braşov, Piatra Neamţ, Focşani, Bacău, Galaţi şi Constanţa, Tg. Mureş, Buzău şi Ploieşti.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO